WebwinkelKeur.nl

WebwinkelKeur.nl

Dit is het voorbeeldprofiel van WebwinkelKeur, gegevens als identiteit en reviews zijn echt, echter kunnen wij natuurlijk niet bij ons zelf aangesloten zijn. Dit profiel dient dan ook primair ter illustratie van de mogelijkheden.
9,3
2.337 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Signshop BV
  Review voor WebwinkelKeur.nl

  Het review systeem is aangepast, dat een slechte review - ongemodereerd - direkt online komt te staan; zo ook deze review. Een leverancier/webwinkel krijgt daardoor NIET de tijd om een klacht op te lossen maar moet eerst tijd spenderen om zich te verdedigen om een onjuiste review in quarantaine te laten zetten. Dit kost erg veel extra tijd. Gedurende die tijd staat de (vaak onterechte) review wél online en schetst daardoor een onjuist beeld.

  Antwoord van WebwinkelKeur.nl

  Goedemorgen!
  Bedankt voor je review.

  Wij hebben hiervoor gekozen omdat we, samen met het ACM, het belangrijk vinden dat alle review gelijk behandeld worden. Het is daarom goed dat positieve en negatieve reviews direct geplaatst worden. Er kan ook nog een extra voordeel voor jou inzitten: omdat de review direct geplaatst wordt, is je klant minder geneigd om ook nog een negatieve review op een ander platform te plaatsen. Ze zien direct hun review staan en zijn hier vaak al tevreden mee.